Lunch

Lunchen säljs som kyld matlåda över disk att ta med – perfekt till jobbet! Matlåda 90 kr, grönsallad 5 kr

Catering/företagslunch: Veckans lunchrätt kan även fås varm antingen för avhämtning eller utkörning tisdag-fredag, till sällskap på minst 10 personer. Inkl. grönsallad. Alternativ rätt finns. Kontakta oss senast kl. 12.00 dagen innan, helst via epost info@braheparken.se.

Konferenser i huset/Rosa villan: Konferens kan bokas i Rosa villan, med eller utan lunch och fika från oss.

Bokade större sällskap: För minst 8 personer dukar vi upp lunchservering med sallad, bröd och kaffe på maten.

Tips! Våra gryträtter säljs även frysta i burk om 3 portioner till lägre pris, om du vill koka potatis, pasta, ris eller gryn själv. Just nu finns Bolognese och Korvstroganoff i deli-frysen. Veganskt, förstås.

Vi erbjuder även matiga smörgåsar och jultallrik 25 november – 18 december.

Veckans lunchrätt vecka 42, 19-22 oktober: Våra egna vegobollar (på sojafärs), med kokt potatis och enbärskryddad gräddsås samt pressgurka och rårörda lingon.

Veckans lunchrätt vecka 43, 26-29 oktober: Ostronskivling- och champinjonpaj med tofustanning.

Vecka 43-44 erbjuder vi – i samband med Halloween och Alla helgons dag – även pumpasoppa på butternutpumpa, med havre-crème fraîche och rostade frön.

Veckans lunchrätt vecka 44, 2-5 november: Dal bukhari – indisk linsgryta, med basmatiris, mango chutney, rödbetsklyftor och färsk mynta.

Veckans lunchrätt vecka 45, 9-12 november: Kålpudding med gröna linser, serverad med kokt potatis och enbärskryddad gräddsås samt pressgurka och rårörda lingon.

Veckans lunchrätt vecka 46, 16-19 november: Paj med grönpepparkryddad sojafärs, toppad med vegansk ost och färska tomater.

Veckans lunchrätt vecka 47, 23-26 november: Champinjonbiffar med rostad mandel, serverade med kokt potatis och enbärskryddad gräddsås samt pressgurka och rårörda lingon.

Veckans lunchrätt vecka 48, 30 november-3 december: Lasagne med aubergine, örtkryddad sojafärssås och ostsås.

Veckans lunchrätt vecka 49, 7-10 december: Nasi Goreng – curry- och chilikryddad (indonesisk) risrätt med svamp, tofu, rotfrukter, grönsaker, baljväxter och ananas, serverad med rostade cashewnötter och färsk lime.

Veckans lunchrätt vecka 50, 14-17 december: Rosmarindoftande spansk gryta med Oumph!, vego-chorizo och vita bönor, serverad med basmati- eller havreris.

Med reservation för ändringar.