Fest & Catering

Vi hjälper gärna till med maten till er fest! Med unik småskalig och hantverksmässig tillagning av bra råvaror där en stor andel är ekologiskt och alltid 100% veganskt. Prova oss!

Vi behöver små beställningar ca en vecka i förväg, vid lite större beställningar så tidigt som möjligt! Gäller ej luncher och vårt standardutbud, som vi alltid försöker ha tillgängligt i mindre mängder.

Meddela alltid eventuell allergi eller intolerans vid beställningen. Utbudet är ägg- och mjölkfritt. Gluten och nötter hanteras med varsamhet i lokalen. Inköpt choklad och ev. andra färdiga produkter kan innehålla spår av mjölk och ägg. Andra aktörer kan använda animaliska produkter i samma lokal, dock ej samtidigt med vår tillverkning. Meddela därför hög känslighet, ”spår av”, mot dessa ämnen.

Beställning och förfrågningar görs via e-post info@braheparken.se. Vi hinner inte kolla inkorgen varje dag. Tele 0702578455 med begränsad telefontid, lämna meddelande eller skicka sms, så kontaktar vi dig.

Rätterna som presenteras är ett grundutbud, vi försöker alltid att anpassa meny efter önskemål. Vi har ett stort utbud av bakverk och rätter som inte finns här.

För att beställa mat till din fest, vill vi veta så mycket som möjligt om förutsättningarna, men det kan fyllas på allt eftersom. Tänk gärna igenom om ni vill ha varmt/kallt, om det ska vara buffé eller servering med sittande gäster, hur köket ser ut med möjlighet till kylförvaring och uppvärmning/varmhållning. Datum, tid för avhämtning/leverans, om ni önskar något särskilt tema eller typ av mat utöver veganskt, samt ungefärligt antal gäster.

En del av vårt utbud – fråga oss!

Bakelser
Bröllopstårta
Chokladtårta utan gluten
Chokladtårta
Chokobanantårta
Frukttårta
Halloweentårta
Jordgubbstårta
Liten buffé
Moussetårta
Prinsesstårta
Smörgåstårta
Studentbuffé
Studenttårta mössa m.fl.